• Gymles: Op school kunnen de gymlessen zowel binnen als buiten plaatsvinden. Hierbij weet je vaak niet van te voren wat het gaat worden. Grasvlekken, modder, bacteriën en virussen zijn vaak de gevolgen van gymles.
  • Knutselklas: Uw kind werkt waarschijnlijk met verf, klei, kleurpotloden, stiften, lijm en plakband wanneer er wordt geknutseld. Probeer je geen zorgen te maken over deze knoeiboel – leerkrachten maken vaak gebruik van afwasbare materialen want ze weten hoe rommelig kinderen kunnen zijn. Gooi de kleren in de was en plak het meesterwerk van je kind met trots op de koelkast. Wanneer de lijm of verf op de buitenkant van de tas de rest van het huis helemaal vies maakt, gebruik dan Dettol® Hygiënische Oppervlakte Doekjesom het meeste vuil eraf te halen zodat niet nog meer spullen eronder komen te zitten.
  • De laatste twee minuten naar huis: Kinderen kunnen een puinhoop op elk moment creëren, waar dan ook. Stoeien met vrienden of het aaien van de modderige hond van de buren kan al gebeuren voordat ze van huis weg zijn. Regenachtige dagen betekenen dat de plassen je kind roepen om in te springen.

Met de hulp van Dettol® zal je in staat zijn om rommel en vuil te verwijderen. Hierdoor kun je genieten van het eten op tafel, kan er rustig huiswerk gemaakt worden en kun je ontspannen en andere leuke dingen doen wanneer de kinderen naar bed zijn.